glavna dvorana
Glavna dvorana L56 je prostor, ki omogoča gostovanje dogodkov različnih oblik in razsežnosti. Korporativni dogodki, kulturne prireditve, razstave, konference, sprejemi, koncerti, gastronomska srečanja, gala večerje, hišni sejmi, novoletne zabave, festivali in še. Prenovljen nekdanji industrijski prostor ponuja dnevno svetlobo z možnostjo zatemnitve. Klimatizirana dvorana je primerna tudi za manjše dogodke, saj ga je z zaveso mogoče razpoloviti.

Dimenzije: 70 x 22 x 8,6-12,85 m
Površina: 1480 m2
galerija
Galerija je prostor v glavni dvorani, ki se lahko uporablja kot del večjega dogodka ali kot samostojni prostor za manjše dogodke. Na koncertih ima vlogo VIP prostora s pogledom nad vse dogajanje, na konferencah del za pogostitev, s svojo prostorsko razgibanostjo omogoča gostovanje dogodkov, ki zahtevajo zgodbo s karakterjem. Je magnet za drugačna doživetja. Dolg gostinski pult omogoča strežbo pijače. Catering omogoča pripravljalna kuhinja, prostoru pripadajo tudi sanitarije.
Površina: 255 m2
atrij
Atrij omogoča razširitev dogajanja iz dvorane L56 ali deluje kot samostojni prireditveni prostor. Ravna asfaltirana površina z zelenim ozadjem je namenjena sprejemom, koncertom in festivalom. Med drevesi stoji paviljon v katerem se lahko postavi gostinski pult ali organizira mini dogodek.

Površina: 775 m2
backstage
Res je, imamo ga! Prostor, kjer se band skrije pred nastopom na odru, prostor, kjer se lahko uredi, osveži in maskira cel plesno/glasbeni ansambel ali pa v njem pripravijo manekenke pred modno revijo oziroma organizira tiskovno središče. Prostor v dveh nadstropjih, z balkonskim oknom in pogledom na celo dvorano, nudi občutek domačnosti, ima ločen vhod s ceste in direkten vhod v glavni prireditveni prostor.

V pritličju so sanitarije in priročno skladišče, nadstropje je klimatizirano s samostojnimi sanitarijami ter električnimi in multimedijskimi priključki.

Površina: 250 m2
vhodna avla
Tudi vhod v prireditveni prostor je pomemben. Naša avla napove svojski karakter dvorane. Avla je dovolj velika za registracijo udeležencev, prodajo vstopnic ali strežbo s pozdravnim aperitivom in vas popelje naprej v druge prostore.

Pred vstopom je nadkrit zunanji prostor, avlo spremljajo garderoba, sanitarije in priročno skladišče.